Partnerek

Esküvői szolgáltatók, és helyszínek

Hasznos linkek

Esküvői szelfigépek

"Nem sablonos idézetekkel lesz tele a vendégkönyvetek, hanem őszinte mosolyokkal és jókívánságokkal."
Esküvő fotós, esküvő videós, esküvői fotós videós

RetroSzelfigép

Retroszelfigép –  hogy minden pillanat kézzel fogható legyen.

Idén minden RetroSzelfigép bérlés mellé ajándék hyperlaps videót adunk ajándékba, amin keresztül ti is láthatjátok mi történt a Retroszefigép előtt 😉🙃

Minden pillanata fantasztikus élmény.

Nézd meg weboldalunkat és foglald be az időpontodat 

Vőfély, Ceremónia mesterek

"Hogy minden zökkenőmentessen menjen"

Fehér Péter a bűvész-ceremóniamester

Kedves Jegyespárok!

2006 óta veszek részt esküvőkön ceremóniamesterként. 2010 óta, pedig mint bűvész-ceremóniamester.

Ahhoz, hogy a nagy napotok feledhetetlen maradjon számotokra és vendégeitek számára, szükségetek lesz valakire, aki kézben tartja az eseményeket és segít, hogy minden szervezetten, üresjáratok nélkül, zavartalanul történjen. Ez az ember a bűvész-ceremóniamester.

A ceremóniamester, a többi szolgáltató munkáját koordinálva, egy csapatként dolgozik velük, hogy jobban meg tudjátok élni a pillanatot és több időt tudjatok tölteni vendégeitekkel.

Ceremóniamesterként a legfontosabb feladataim közé tartozik, hogy gondoskodjak a jó hangulatról, hogy az ifjú pár és a vendégek is jól érezzék magukat. Speciális szolgáltatásom, hogy a bűvészetet, az esküvői ceremóniamesterséggel, egyedülálló módon és nagy sikerrel ötvözve teremtettem meg, a „bűvész-ceremóniamesterség” műfaját. A „bűvész-ceremóniamester” fogalom, egybeforrt a nevemmel és az „esküvőszakma” 2010 óta ezen a néven tart számon.

 

Fehér Péter

a bűvész-ceremóniamester

Búzer Ákos

Ha fiatal, laza, jófej ceremóniamestert szeretnétek több 10 éves tapasztalattal, keressetek bátran. 🙂 bu********@gm***.com 06 30 617 8373

logo-igar-tibor-ceremoniamester

Igar Tibor
Ceremóniamester és tánctanár

Talán a még az áraknál is fontosabb, hogy az esküvőszervezésről egyformán gondolkozzunk, ezért azzal kezdeném, hogy … Milyen a tökéletes esküvő véleményem szerint? – amikor a vendégek és az ifjú pár is így tekint vissza az esküvő napjára.

Óriási buli volt, szuper programok voltak és úgy tűnt az egész, a szertartás kezdetétől az esküvő végéig mintha csak magától ment volna. Minden program időben kezdődött, a vendégek nem unatkoztak, szépen gördülékenyen mentek az események egymás után.

Volt ott egy kedves fickó, aki az egészet koordinálta, de nem volt túlzóan sok, pont jókor, a kellő időben vitte fel a hangulatot.

DJ-k, zenészek

"Minden helyzetben megoldás - a jó zene "
LOGO_WELLWED

Wellwed Dj

12 fős DJ és fénytechnikus csapatunk a legalaposabb képzettséggel és a legnagyobb odaadással teremtett már fesztivál hangulatot esküvők százain.

Magyar és nemzetközi hangmesterekként célunk, hogy az esküvőtök ne csak életetek legszebb napja, hanem a legnagyobb bulija is legyen, ahol minden korosztály jól érzi magát! Tudjuk, hogy ez az esemény rólatok szól, ezért nem ragaszkodunk elvakultan egy jól bevált sablonhoz, hanem elsődlegesen a Ti igényeiteket vesszük figyelembe!

 

Zenei felhozatalunkat hozzátok, valamint a közönség ízléséhez igazítjuk, így érjük el, hogy a nagyszüleitek és a barátaitok se bírjanak ülve maradni!

IMG_2013-768x1152

Sweet Dreams Rendezvény Dj

Iván Norbert, az esküvőd lemezlovasa

Már tini korom óta foglalkoztat a zene, azóta folyamatosan fejlesztem magam. Eleinte örültem, hogy különböző szórakozóhelyekre hívtak zenélni, ami most visszagondolva nem volt túl nagy feladat. Az ilyen helyeken egy megszokott stílust kell képviselni, amit szinte minden vendég ismer, szeret és ki tud tőle kapcsolódni. 

Pár éve viszont történt egy fordulat és egyik nagyon jó barátom felkért, hogy zenéljek az esküvőjükön, amit örömmel el is fogadtam – akkor még nem sejtettem mennyire is más és nagy feladat ez. Viszont annyira jól sikerült, hogy kaptam még egy felkérést, és ekkor döntöttem el, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. 

Emlékszem, hogy 2018-ban teljesen alapfelszereltséggel rendelkeztem, és csupán néhány felkérésem volt, ellenben 2019-ben betelt az egész naptáram, minden hétvégén több esküvőm is volt, és a felszereltségem is folyamatosan bővítem.

Yourevent.hu

Yourevent.hu – Válassz minőségi esküvő & rendezvény DJ szolgáltatást ! ✅

DJ RICHIE - ESKÜVŐRE DJ ÉS EGYBEN MODERN
CEREMÓNIAMESTER
A LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNYÁBAN 2023/2024!

Kedves Jegyespárok!
A nevem Papp László Richárd, de az esküvői szórakoztatás – szolgáltatás területén
DJ Richie-ként ismernek. (Dj és egyben Modern Ceremóniamester, de nem egyszerre!) J
Az elmúlt évek során több mint 700 esküvőt bonyolítottam le így, ezért nagy tapasztalattal és rutinnal rendelkezem ahhoz, hogy a Ti nagy napotokat igazán felejthetetlenné tegyem.
Az esküvői DJ és ceremónia mester szerepkörei egyaránt fontosak ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát és a nap gördülékenyen teljen. DJ-ként a feladatom az, hogy változatos, arányosan válogatott zenével a megfelelő hangulatot teremtsem meg, a kívánságokat is teljesítve. Az igényes zenei repertoárom, a modern DJ felszereléseim és a személyre szabott szolgáltatásaim mind garantálják, hogy az esküvőtök a lehető legjobb minőségben és a legjobb hangulatban, technikai biztonságban zajlódjon majd le. A ceremóniamesteri feladataim során irányítom az eseményeket, hogy mindenki a helyén és időben legyen, továbbá laza légkört teremtve, népies hagyományokat mellőző programokkal szórakoztassam a jelenlévőket. A DJ és CM feladataimat bevált tematika szerint felépítve, egymásba ölelően, kellemes ritmusban, közösen kialakított forgatókönyv szerint látom el. Munkám során személyre szabom a szolgáltatásaimat, hogy a Ti elképzeléseiteket és vágyaitok szerint a lehető legjobban kiszolgáljam. Bízom benne, hogy a tapasztalatom, a maximalizmusom és az elhivatottságom segítségével, a biztonságérzetet megteremtve, az esküvőtök igazi, emlékezetes, életre szóló élménnyé váljon.
Érdeklődjenek, hívjatok, kérjetek egyedi, személyre szabott ajánlatot!
Kellemes készülődést kívánok! DJ-CM Richie J

Minden rendezvényem után készítek, az egyik Facebookprofilomra egy rövid beszámolót, leírást az eseményről, általam készített képekkel, videó snittekkel.

Ezen a linken olvashatjátok, nézhetitek meg a legfrissebbeket és vissza is lehet évekre görgetni: https://www.facebook.com/djrichiepapa 
Itt megnézhetitek a lenti linkeken az esküvői videóimat:
https://youtu.be/VmKnebsC0ao

Itt az egyik zenés mixem alá válogatott esküvői videós helyszíneimet láthatják:
https://www.youtube.com/watch?v=qf_LnDnmbLk

Ilyen is lehet a nyitótáncotok velünk:
(Extra látvány: Talajon maradó „füsttel” – szárazjeges ködgéppel, hideg tűzijátékkal!)
https://m.youtube.com/watch?v=CjYXyAxGUpE&feature=youtu.be

Elérhetőségeim:
Mobil: 06309520320

Helyszínek

"A szervezés alapja"
Szandi / Zoli - Wedding
UJ_Nairam_logo_2021

Nairam Rendezvényközpont

25 évvel ezelőtt alakítottuk ki a Holt-Tisza partján, egy csodálatos, hét hektárnyi természetes zöldövezetben a mi „földi paradicsomunkat”, a Nairam Rendezvényközpontot!

Az Alföld egyik különleges szeglete ez távol a város zajától, amely nem csillog, nem hivalkodik, sallangoktól mentes. Békességet és felüdülést nyújt. Azt kínálja, ami hiányzik a rohanó hétköznapokból: stresszmentes napokat.

 

Miért a Nairam, ha esküvői helyszínt kerestek?

 • Budapesttől 1 órára, Debrecentől 1,5 órára helyezkedünk el, az M4-es autópálya mellett
 • Az elmúlt évek alatt több, mint 700 esküvői rendezvényt bonyolítottunk le
 • Fiatalos és lendületes csapat
 • Esküvőszervezési segítség
 • Teljeskörű dekoráció biztosítása
 • Megbízható Szolgáltatók ajánlása
 • Három különböző méretű teremmel rendelkezünk: Szellőpalota – 200 főig, Harmat terem – 100 főig, Csikó terem – 70 főig
 • Minden termünkhöz különálló vendégfogadó- és eskető helyszín, illetve parkoló tartozik
 • Három ceremóniahelyszín: Vízparti, Romantikus Sziget, Kerthelyiség
 • 120 fő elszállásolására van lehetőség
 • Nászajándékként biztosítjuk az Ifjú Pár szobáját
 • Elbűvölő fotózási helyszínek találhatóak a területen
 • Kiváló ételek
 • Elő- vagy utószezon, pénteki időpont esetében kedvezményt biztosítunk

Borhotel Sziluett Farkasmály

A Mátra lábánál természeti környezetben, elegáns és romantikus esküvői helyszínként várja háromcsillagos szállodánk az ifjú párt és az ünneplő vendégsereget. Budapesttől 85 km-re autópályán keresztül alig 1 óra alatt elérhető a Farkasmály pincesor, amely Gyöngyös és Mátrafüred között található a 24-es számú főút mellett.

A szálloda és a személyzete a 2012-es nyitás óta már több mint 100 alkalommal tette emlékezetessé a nagy napot, így az épület felszereltsége és a szervezési és kivitelezési folyamatok megvalósítása magas szintet képvisel. Légkondicionált éttermünk 90 fő befogadására alkalmas tánctérnek és zenekarnak szánt helyet meghagyva, melyet a mellette lévő teraszhelyiség egészít ki további 40 fő ültetésére kínál lehetőséget.

A hotelben található 16 szobánk különböző kialakításban 2, 3 vagy családi szobák esetén 4 fő részére kínál szálláshelyet. Emellett a hoteltől 250 méterre lévő borházunk 3 vendégszobájával összesen 65 főt tudunk elszállásolni. A szobák légkondicionáltak és kényelmes pihenést kínálnak a másnapi svédasztalos reggeliig.

Bízom benne, hogy megtisztelnek látogatásukkal és személyesen is bemutathatom egy előre egyeztetett időpontban szállodánkat.

Mennyaszonyi Ruhák

"A legcsodálatosabb ruhák, melyek csak egy napra szólnak"

Öltönyök

"Rátok szabott egyedi kényelem"

Fodrászok

"A nap amikor egy firizura, nem csak egy frizura"

Sminkesek

"Minden szerelmes törétnetet szeretek, de miénk a kedvencem"
logo 1

Bridal Beauty

Menyasszonyi smink & frizura – Szépség és élmény egy helyen!
Mi a Bridal Beauty-nál, sok év tapasztalatával azon dolgozunk, hogy életed egyik legszebb, legemlékezetesebb, és talán legtöbbet fényképezett napján hibátlan megjelenést varázsoljunk neked. Szeretnél csodaszép lenni a nagy napotokon? Keress minket bizalommal! Segítünk Neked!

Esküvő szervezők

"Hogy gondtalan legyen a készülődés"
FM2A9124

Gályász-Simon Bettina,
okleveles esküvőszervező

Gályász-Simon Bettina vagyok, okleveles esküvőszervező.

Egy szerelmes pár életében az esküvő életük egyik legfontosabb napja.

Esküvőszervezőként az én feladatom, hogy mindent koordináljak, így ti arra koncentrálhattok, ami igazán fontos: a szerelemre.

Nekem az a legfontosabb, hogy a Nagy Nap rólatok és a Ti boldogságotokról szóljon!

Ha a Nagy Napod minden percét igazán megélni szeretnéd és nem azon stresszelni, hogy minden a tervek szerint alakul-e, akkor fordulj hozzám bizalommal.

Szertartásvezető

"Vannak dolgok, amelyekben – jó esetben – egyszerűen képtelenség rutint szerezni. Ilyen esemény az esküvő.”
333189142_766765787987130_2866851451549118854_n
333284740_148111517858734_3837866344235944671_n

Stejerné Hegyi Krisztina Szertartásvezető

Stejerné Hegyi Krisztina vagyok, okleveles szertartásvezető. 

Házasságom 30 éve alatt megtapasztaltam sok jót és rosszat is, minden életérzést megéltem, és valamennyi építő hatással volt kapcsolatunkra. Felneveltünk két csodálatos lánygyermeket, a 25. házassági évfordulónkon, az ezüstlakodalmunkkor mi is megerősítettük fogadalmunkat egy szertartás keretében. Ott szerettem bele ebbe a csodálatos hivatásba. Hiszek a házasság intézményében, és tudom, hogy az egymás iránt érzett szerelemmel, egymás iránti tisztelettel és természetesen megalkuvásokkal is mindenki boldog és őszinte házasságban tud élni. Ezt szeretném átadni jegyespárjaimnak, akik bizalmukkal felkeresnek. Persze mindenkinek más és más az egyedi története, de épp ez teszi varázslatossá. Szeretnék részese lenni az álmuknak, hogy a Nagy napjukra együtt valósítsuk meg a szertartás meghatározó pillanatait.

Kiegészitők, ajándékok

"Sokaknak köszönhetittek ezt a szép esküvői napot"

Telefonos Vendégkönyv

Valami különlegeset keresel az esküvődre?💍Akkor a Telefonos Vendégkönyv biztosan tetszeni fog! 🤍 Egy bérelhető, kamerával felszerelt antik telefon, ami megörökíti szeretteitek Nektek szóló VIDEÓÜZENETEIT! Legyen szó a nagyszülők bölcsességeiről, az örömszülők megható beszédéről vagy a haverok vicces bejelentkezéséről, a Telefonos Vendégkönyv maradandó emléket állít ezekből a felbecsülhetetlen pillanatokból.

Nektek vajon mit üzennének a vendégek?✨ Foglald le a weboldalunkon a Telefonos Vendégkönyvet a nagy napodra és kiderül!

 

Esküvői gyereksarok

Esküvői gyereksarok – legyen az esküvő élmény a szülőknek és a gyerekeknek is!

A gyerekek fontos szereplői az esküvőnek: vidámságot, életet hoznak az eseményre, de fontos, hogy ők is jól szórakozzanak! Minőségi, vidám, népszerű játékainkkal, idegen nyelven beszélő, szakképzett animátorainkkal a násznép legkisebb tagjai sem fognak unatkozni és szüleik is felhőtlenül élvezhetik a lakodalmat.