fbpx

Csodafotós

Esküvői fotózás

Esküvő fotózás

Gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk kedves jegyespár!

Esküvő fotó videó - budapest

Ismerj meg minket, hogyan dolgozunk egy esküvői fotozáson...

Sziasztok. Mi vagyunk a Csodafotós, Niki és Ákos. 8 éve dolgozunk közösen esküvőkön.

4 szolgáltatást tudunk nektek nyújtani egyben

Minden ami kép és hangrögzítés.

Fotó

Videó

Drón

Szelfigép

Ahhoz, hogy megértsétek, hogy miben különbözünk a többiektől, nézzük át, hogy milyen lépéseken fogunk keresztül menni közösen.

A megbeszélésen egy kicsit megismerkedünk és át tudjuk venni esküvőtök részleteit.
Ez alapján tudunk nektek adni egy személyes árajánlatot.

Innentől kezdve ez egy kis bemelegítő etap, ahol ti is megszokjátok a kamera jelenlétét egy picit mozgunk már közösen.

Ez igazán nagy segítség nektek és nekünk is, hiszen nektek elkészülnek a jegyes képeitek, mi viszont megismerünk egy kicsit titeket azért, hogy tudjuk, hogy a nagy napon mégis ,hogy fogunk tudni tökéletesen együttműködni, és ne az esküvő napján találkozzunk először, hanem addigra már ismerősökként tudjuk egymást üdvözölni.

Csodafotós - Oberlingné Nagy NikolettaEgy esküvőn általában a fotókat Niki készíti. Egy esküvőn kb. 2000-2500 képet készítek. Amit alapretusálva megkaptok az 1000-1300 db. Ebből válogathattok ki 30 db kedvencet, amit utána profi utómunkával adunk át számotokra.

Csodafotós - Oberling ÁkosEgy esküvőn a videót Ákos készíti. A videókat általában 3 különböző szemszögből szoktuk felvenni annak érdekében, hogy minden pillanatot tökéletesen meg tudjunk számotokra örökíteni. Az összes nyers felvétel átadásra kerül számotokra. Így bármelyik részét újra tudjátok élni az esküvőtöknek, ceremóniának.