fbpx

Csodafotós

Bemutatkozásunk

Esküvő fotós, esküvő videós, esküvői fotós videós

Bemutatkozásunk

Sziasztok. Mi vagyunk a Csodafotós esküvői fotós, videós csapata, Niki és Ákos. 8 éve dolgozunk közösen esküvőkön. 4 szolgáltatást tudunk nektek nyújtani egyben: esküvői fotó, videó, drón és szelfigép. Minden ami kép és hangrögzítés.

 

Ahhoz, hogy megértsétek, hogy miben különbözünk a többiektől, nézzük át, hogy milyen lépéseken fogunk keresztül menni közösen. 

  1. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot!
  2. Majd ezután egyeztetünk egy időpontot egy online meetingre.
  3. A megbeszélésen egy kicsit megismerkedünk egymással és át tudjuk venni esküvőtök részleteit.
  4. Ez alapján tudunk nektek adni egy személyes árajánlatot.


+ Mindig adunk Ajándékba egy Jegyesfotózást,
hiszen nem vagytok hozzászokva hogy 2000-3000 kép készült rólatok egyetlen egy nap alatt az esküvői fotózás alatt

Innentől kezdve ez egy ilyen kis bemelegítő etap, ahol ti is megszokjátok a kamera jelenlétét és egy picit mozgunk már közösen. 

Ez igazán nagy segítség nektek és nekünk is hiszen nektek elkészülnek a jegyes képeitek, mi viszont megismerünk egy kicsit titeket azért, hogy tudjuk, a nagy napon mégis, hogy fogunk tudni tökéletesen együttműködni. S ne az esküvő napján találkozzunk először hanem addigra már ismerősként tudjuk egymást üdvözölni. 

Az esküvői fotós, Niki, ő készíti a képeket. Egy esküvőn kb 2000-2500 képet készítek, amit alapretusálva megkaptok az 1000-1300 db. Ebből válogathattok ki 30 db kedvencet, amit utána profi, nyomdai minőségben, utómunkával adunk át számotokra. 

Egy esküvőn a videót Ákos készíti. A videókat általában 3 különböző szemszögből szoktuk felvenni annak érdekében egy minden pillanatot tökéletesen meg tudjuk örökíteni. Az összes nyers felvétel átadásra kerül számotokra. Így bármelyik részét újra tudjátok élni az esküvőnek, ceremóniának. A drónnal készült összes nyersanyagot átadjuk számotokra. A vágott videóhoz a legjobb pillanatokat fogjuk bele felhasználni. Amit összevágunk az egy 5-10 perces highlight ami a legfontosabb részleteket fogja tartalmazni. A zenéket mindig ti választhatjátok ki, hogy a ti izleseteknek a lehető legmegfelelőbb legyen a videó.

Azt szeretjük a legjobban hogyha az előkészülettől egészen a menyecsketánc ott lehetünk veletek hiszen így tudunk egy komplett történetet visszaadni. 

A szelfigép kiegészítő szolgáltatásként vehető tőlünk igénybe. A szelfigehz mindig viszünk plusz egy embert hogy nektek csak élvezni kelljen a hangulatot. 

Ne felejtsétek el hogy mi is egy házaspár vagyunk úgyhogy pontosan tudjuk min mentek keresztül. Ahhoz, hogy a szervezésetek könnyen menjen foglaljatok még ma időpontot. 

Mi vagyunk a csodafotós csapata. Reméljük hamarosan megismerjük egymást.

 

Ha tetszett a cikk, lájkold és oszd meg másokkal is.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kapcsolódó Cikkek

Esküvői Fotós Workshop

2 új időpont, szuper hangulat és rettentő sok tudás 2023.április 30. 2023.május 28. Ha szeretnél hosszútávra munkát akkor gyere el a workshopunkra és dolgozzunk együtt!!!

Tovább olvasom »
Esküvő fotós, esküvő videós, esküvői fotós videós

Kempinski Hotel

Otthoni munka közben egy gyors bejelentkezés. Sziasztok, Találkozhattok velünk egy újabb szuper helyen, a Kempinski Hotelben, az Esküvő Classic kiállításon. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Tovább olvasom »

Novotel Hotel

Egy újabb izgalmas hétvége elé néztünk. Elindultunk Székesfehérvárra a Novotel Hotelbe, egy újabb esküvő kiállításra. Ahol szintén fantasztikus párokkal ismerkedtünk meg. A Novotel Székesfehérvár egy 

Tovább olvasom »